OVER ONS

Wat is Brewers

Proeflokaal Brewers. Restaurant, Pub & Bar. Achter in ons restaurant is onze brouwerij. Daar maken we onze specials. Deze bieren kunnen alleen in ons restaurant gedronken worden. We schenken tevens mooie specials van andere lokale bier brouwerijen. We hebben ook mooie wijnen, cocktails, koffie en thee specialiteiten en frisdranken. Een wisselend menu met lekker eten. Een grote variatie aan heerlijke gerechten.

Het Proeflokaal draagt bij aan het creëren van een sterke “ik hou van Zeist” beleving. Wij gebruiken veel streekproducten, want we zijn trots op Zeist en wat het te bieden heeft. Daarom geloven wij in de samenwerking met lokale ondernemers.

Als mede-initiatiefnemers binnen Stichting “Rondje Zeist” organiseren wij het Streekbier Festival. De eerste woensdag van de maand is er pubquiz en de laatste donderdag van de maand hebben we een karaoke-avond. Deze evenementen worden altijd druk bezocht.

Hoe werkt Brewers

Proeflokaal Brewers heeft 20 biertapkranen. Uit iedere tap stroomt een ambachtelijk gebrouwen biertje van een regionale bierbrouwer. Van een blond bier tot een stevige stout.

Lekker eten, een prettige ambiance, veel speciaal bieren. Van de tap, en op fles. Mooie wijnen, cocktails, koffie/thee en frisdranken. 

Ook bied Brewers ook workshops bierbrouwen en begeleide proeverijen aan, om uw kennis in bier te verruimen. U bent van harte welkom