SPECIAALBIER KAART

Bekijk hieronder welke smaakvolle speciaalbieren er allemaal te drinken zijn. Zowel lokaal bier uit Zeist, regionaal zoals Utrecht en Amersfoort, met soms een landelijke of internationale op de tap. We hebben 18 tapkranen, en nog 30+ op fles. De papieren menukaart is niet altijd up-to-date omdat we klein inkopen en veel doorwisselen.
Onze ‘Live’ bierkaart is gekoppeld aan Untappd, waardoor je zelfs een notificatie kan krijgen als we weer wat nieuws hebben aangesloten.

Verschillende bieren proeven?

Wij hebben verschillende manieren gecreëerd waarmee je op een relaxte manier kan genieten van meerdere speciaalbieren. Van lekker simpel proeven tot een zeer uitgebreide borrel.

Als eerste is de bekende proeverij, een plankje met drie, vier of vijf bieren vers getapt. Je kan zelf de combinatie kiezen, of je door ons laten verrassen op basis van je algemene voorkeur. Hierbij serveren we kaas, brood en verschillende smeersels. Ga je voor alle vijf? Dan snijden we er ook nog een heerlijke worst bij aan! 

De perfecte optie voor een zonnige dag op het terras of als vrijdagmiddagborrel met de collega’s.

Dan is er nog een optie! Ons “High Beer” Menu, bestaande uit drie gangen met elk een klein gerecht dat top aansluit op het speciaalbier dat erbij geserveerd wordt.
Voor elke gang zijn er twee keuzes, dus combineren en samen nog meer proeven mag altijd!

Lekker lokaal!

Als lokale ondernemer is het toch mooi om iets te kunnen bijdragen aan de plek waar je woont en werkt. Van wijn van de Proeftafel in Zeist, tot ambachtelijke speciaalbieren uit de regio. In Austerlitz begonnen met bier brouwen, tot nu jaren later een eigen proeflokaal. Het netwerk van bevriende brouwers zoals Eleven en Hommeles,  is dan ook een mooi pluspunt.

Ook heeft Brasser het ook voor elkaar gekregen om in de Jumbo filialen een stand voor de bieren van Brasser & Brewers mocht plaatsen.
Tot zover een uitmuntend succes!

Ons eigen bier

Brasser’s bier is zonder twijfel gekoppeld aan Brewers. De bieren die Cas Brasser zelf heeft gecreëerd, en nu brouwt en verkoopt in Zeist. Zijn de aanleiding geweesy om Brewers te openen. Er zijn een aantal vaste bieren die vrijwel op een van onze taps te vinden zal zijn.

Van een blond tot een mooie donkere Ale, het zit allemaal in ‘t vat. Ook sinds dit jaar hebben we ook een echte Brewers Pilsner!
De dorstlesser na een lange dag, of heerlijk op ons terras.

Altijd op to date blijven?

Nooit meer iets lekkers missen, en direct een notificatie als we iets nieuws op de tap hebben? 
Volg ons dan nu op Untappd!