SPECIAALBIER KAART

Hieronder kunt u onze bierkaart bekijken. Onze speciaal bieren uit onze brouwerij en speciaal bieren van lokale brouwerijen. Er wordt vaak gewisseld dus bekijk de bierkaart regelmatig. We hebben 20 bier tapkranen, en nog 40+ op fles. We hebben een ruime keuze aan alcoholarm/vrij speciaal bier.
Onze ‘Live’ bierkaart is gekoppeld aan Untappd, waardoor je zelfs een notificatie kan krijgen als we weer wat nieuws hebben aangesloten.

Verschillende bieren proeven?

Wij hebben verschillende manieren gecreëerd waarmee je op een relaxte manier kan genieten van meerdere speciaalbieren. Van lekker simpel proeven tot een zeer uitgebreide borrel.

Als eerste is de bekende proeverij, een plankje met drie, vier of vijf bieren vers getapt. Je kan zelf de combinatie kiezen, of je door ons laten verrassen op basis van je algemene voorkeur. Hierbij serveren we kaas, brood en verschillende smeersels. Ga je voor alle vijf? Dan snijden we er ook nog een heerlijke worst bij aan! 

De perfecte optie voor een zonnige dag op het terras of als vrijdagmiddagborrel met de collega’s.

Dan is er nog een optie! Ons “High Beer” Menu, bestaande uit drie gangen met elk een klein gerecht dat top aansluit op het speciaalbier dat erbij geserveerd wordt.
Voor elke gang zijn er twee keuzes, dus combineren en samen nog meer proeven mag altijd!

Lekker lokaal!

Als lokale ondernemer is het toch mooi om iets te kunnen bijdragen aan de plek waar je woont en werkt.  Brouwerij Brasser ooit in Austerlitz begonnen met bier brouwen, tot nu jaren later een eigen proeflokaal in Zeist. Het netwerk van lokale brouwers is dan ook een mooi pluspunt. Dit netwerk wordt met de dag groter, waardoor we een mooi aanbod aan lokaal gebrouwen speciaal bieren kunnen aanbieden

Brouwerij Brasser verkoopt zijn bieren hoofdzakelijk vanuit de eigen brouwerij en proeflokaal/restaurant Brewers

Ons eigen bier

Brouwerij Brasser in 2015 begonnen als hobby in de kelder van het woonhuis.  Nu jaren later is Brouwerij Brasser onlosmakelijke gekoppeld aan Zeist en het eigen Proeflokaal Brewers. De bieren die Cas Brasser zelf heeft gecreëerd worden nu op tap gezet en verkocht in Brewers. Er zijn een aantal vaste bieren die vrijwel op een van onze taps te vinden zal zijn.

Van een blond tot een mooie donkere Ale, het zit allemaal in ‘t vat.  Het is een avontuur, waarbij het einde nog lang niet in zicht is. Dus wees welkom en geniet van dit avontuur.

Altijd op to date blijven?

Nooit meer iets lekkers missen, en direct een notificatie als we iets nieuws op de tap hebben? 
Volg ons dan nu op Untappd!